De dag van de mantelzorg

10 november 2017 - 14:08

Ieder jaar op 10 november is het de dag van de Mantelzorg. Op deze speciale dag zetten we de onmisbare krachten van de mantelzorgers in het zonnetje. Wij proberen hen zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van maaltijden.  

Wat doen mantelzorgers?

In Nederland zijn er ruim vier miljoen mantelzorgers werkzaam. Zij zorgen langdurig en onbetaald voor een hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn maar ook een ander familielid, vriend of kennis. De zorg die zij leveren is vaak emotioneel gezien erg zwaar en kost veel energie. Daarom is het belangrijk dat we ze ondersteuning bieden waar mogelijk.

Wat doet Food Connect voor de mantelzorgers?

Met onze maaltijdservice bieden we mantelzorgers ondersteuning en hulp bij het verzorgen van de maaltijden. Wij zorgen ervoor dat er heerlijke verse gerechten (voor in de koelkast) of vriesverse gerechten (voor in de vriezer) en naar wens voor-, bij- en nagerechten worden bezorgd. Zo kan er genoten worden van een heerlijke en verantwoorde maaltijd. Daarnaast helpen onze bezorgers graag met het invullen van de menulijsten, wegzetten van de maaltijden in de koelkast en het beantwoorden van vragen.

Maak kennis met onze maaltijdservice

Wilt u onze gerechten bestellen voor uzelf of een bekende van u? Bestel dan voordelig een proefpakket van 2 (verse of vriesverse) gerechten voor maar €10,- of 5 voor maar €20,-, gratis thuisbezorgd! Het bestellen van dit proefpakket kan heel eenvoudig via onze webshop of door contact op te nemen met onze klantenservice via 0 888 – 10 10 10. Het proefpakket kunt u hier bestellen.