Bezoek Food Connect op de Welkom in Zorg

8 maart 2016 - 11:54

Banner_website_welkomindezorg

Ontmoet, proef en ervaar Food Connect

Op woensdag 6 en donderdag 7 april 2016 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de vakbeurs ‘Welkom in de Zorg’ plaats. ‘Welkom in de Zorg’ is het meest complete platform voor gastvrijheid, waarin we u graag kennis laten maken met onze nieuwe en unieke maaltijdconcepten en uitgebreide services.

Bestel hier uw gratis toegangskaarten. Mis het niet!

Doordat Food Connect zich de afgelopen jaren heeft doorontwikkeld, bieden wij een compleet en op maat gemaakt dienstenpakket aan, welke aansluit bij de visie van zorg- en welzijnsorganisatie en kleinschalig wonen. Maar ook voor de klanten welke langer zelfstandig thuis blijven wonen, hebben wij unieke en op uw organisatie gerichte concepten en diensten, welke wij geheel in uw huisstijl en namens uw organisatie kunnen verzorgen.

Food Connect kan ondersteuning bieden op het gebied van maaltijden en boodschappen, met zowel huis-aan-huisbezorging, als centraal, gericht op locatieniveau en kleinschalige woningen.
We gaan ver in onze persoonlijke benadering, we koken geheel op maat en willen voldoen aan de eisen van de huidige consument.

Wij nodigen u graag uit op onze stand C.0.11, laat u verrassen, ervaar en proef onze gastvrijheid! Graag tot ziens bij ‘Welkom in de Zorg’ op 6 en 7 april 2016!

Hartelijke groet,
Peter, Frank, Pasquale, Femke en Herbert.