Belt u weleens met Britt van de klantenservice?

10 juni 2020 - 12:29

Vandaag stellen we u voor aan Britt. Ze is sinds december 2019 werkzaam bij Food Connect op de afdeling klantenservice. “Ik heb de opleiding facilitair leidinggevende gevolgd en ik kon daarna al snel beginnen bij Food Connect!”, vertelt Britt.

“Ik doe veel verschillende dingen op de klantenservice, het is heel gevarieerd en dat maakt mijn werk leuk!”, vertelt ze enthousiast. Wanneer er klanten bellen staat Britt hen, samen met de rest van het klantenservice team, te woord. “Dit kan gaan over het bestellen van een proefpakket, een vraag over dieetmaaltijden of het online bestellen”, gaat ze verder. Naast het te woord staan van klanten maakt Britt ook de mappen met menulijsten klaar voor de bezorgers. “Hierbij is het belangrijk dat de bezorgers de juiste informatie bij zich hebben op hun route”, vertelt ze.

Britt is erg sociaal en dit kan ze goed toepassen bij haar werkzaamheden. “Ik wil er altijd voor zorgen dat onze klanten goed geholpen worden en tevreden zijn. Daarnaast maak ik ook af en toe een praatje met ze”, vertelt Britt. De doelgroep van Food Connect spreekt haar ook erg aan. “Ik vind het fijn om ouderen te helpen. Dat kan ik hier dagelijks doen en dat maakt mijn werk bijzonder”, sluit Britt af met een glimlach.