Bedankt voor 3 geweldige beursdagen

20 maart 2015 - 15:08

Vandaag is het begin van de meteorologische lente, het kan dus alleen maar een mooie dag worden. Het is voor ons de laatste beursdag, nog even genieten dus!

Tussen onze gesprekken door hebben we even snel een kijkje genomen op de beurs. De stands zien er super uit, ze zijn voorzien van veel details en kleur en proberen ieder hun eigen boodschap over te brengen. Wat wij met onze stand willen uitdragen is persoonlijkheid, passie, oprechtheid en gewoon gezelligheid. We denken, en horen al van verschillende bezoekers, dat we hierin zijn geslaagd, gelukkig maar!

Een mooi compliment van vandaag kwam van een klant. De manier waarop wij onszelf presenteren,  hoe wij hier staan als één team en onze positieve uitstraling deed haar denken aan de spreuk: “Mensen zullen vergeten wat je hebt gezegd en wat je hebt gedaan, maar ze zullen nooit vergeten welk gevoel je hen geeft”. Hoe gaaf is dat?!

“Mensen vergeten nooit welk gevoel je hen geeft”

Onder het genot van een lekkere maaltijd werd aan Benno gevraagd of onze kok écht bij Food Connect werkt en of wij onze maaltijden écht zelf bereiden. Het antwoord hierop is volmondig: ja! Herbert werkt al sinds 4 jaar voor ons en gaat geregeld met beurzen en open dagen mee om iedereen te voorzien van de lekkerste maaltijden, die in onze keuken in Almelo vers worden bereid.

Naast dat we deze dagen veel mensen hebben gesproken en nieuwe prospects aan onze lijst hebben toegevoegd, kunnen we u ook met trots laten weten dat we vandaag een grote nieuwe klant hebben mogen verwelkomen! We kijken uit naar een prettige samenwerking.

Graag sluiten we deze 3 beursdagen af door onze dank uit te spreken naar onze ambassadeurs, klanten en bezoekers voor hun interesse en gezelligheid, Artica voor het ontwerp, het opbouwen en afbouwen van onze prachtige stand, onze volgers op Social Media voor de leuke scherpe reacties en loyaliteit en natuurlijk ons super team, bestaande uit Wim, Benno, Rogier, Kim, Peter, Frank, Elles, Herbert, Rendolf, Pasquale, Wendy, Lisa, Jacco en Tessa voor hun inzet, enthousiasme en gedrevenheid van de afgelopen dagen.

Wij wensen jullie een heel fijn weekend toe!

Foto’s Zorgtotaal beurs

De foto’s van deze 3 dagen vindt u op onze Facebookpagina.