Als VIP naar Food Connect

1 maart 2013 - 09:03

Er komt heel wat kijken bij het bereiden en aan huis bezorgen van een traditionele en gezonde maaltijd. De prijswinnaars van een puzzel in een huis-aan-huiskrant in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en Tubbergen (Sabine Knikhuis uit Weerselo, dhr. en mevr. Geuke uit Tubbergen en mevr. Overink uit Oldenzaal) kregen daarom, naast een magnetron en maaltijden, als VIP`s een rondleiding bij Food Connect in Almelo.

‘We hebben deze actie gehouden, omdat we merkten dat niet iedereen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en Tubbergen bekend is met onze maaltijden. En dat is jammer, want onbekend maakt onbemind’, weet Benno Schildkamp, directeur van Food Connect.

In Hengelo, Enschede, Almelo en de Achterhoek is Food Connect al zeer actief. Particulieren, maar ook grote (thuis)zorginstellingen, waarderen de ambachtelijke en traditioneel bereide maaltijden van Food Connect. Pas geleden nog besloten enkele zorginstellingen de maaltijden van Food Connect ook in de kraamperiode te serveren. Zo kunnen vrouwen die net zijn bevallen gezond eten, zonder daarvoor zelf achter de pannen te hoeven staan. ‘Ook steeds meer bedrijven bestellen een vriesverse of koelverse maaltijd voor de overwerkers of werknemers in ploegendienst. En de maaltijden zijn een gezond en verantwoord alternatief voor gezinnen en tweeverdieners die weinig tijd hebben om iets voedzaams en gezonds op tafel te zetten’, aldus Schildkamp. ‘Daarom gaan we ook met onze tijd mee. Via onze website kunnen klanten online hun maaltijden bestellen.’