Maak kennis met Tessa en Kim van de afdeling marketing!

23 april 2018 - 13:14

“Dit is echt het leukste werk dat er is!”, begint Tessa van der Veer. “Er is toch niets mooiers dan acties bedenken, folders en kranten ontwerpen voor o.a. u en kijken waar nog meer mogelijkheden liggen in de communicatie voor Food Connect?”, vertelt ze verder. Kim Meijer kan zich hier geheel in vinden: “Ons werk is erg afwisselend en dat maakt het nog leuker. De ene dag ontwerp ik een krant, zoals degene die u nu leest. De andere dag sta ik op een beurs”. Tessa en Kim werken samen op de afdeling Marketing & PR, waar ze verantwoordelijk zijn voor alle communicatie en uitingen. Wij zijn reuze nieuwsgierig naar wat ze nog meer voor ons in petto hebben, u ook?

Werkzaamheden

“Dagelijks houden Tessa en ik ons bezig met het bedenken en ontwerpen van alle communicatie uitingen”, vertelt Kim. “Daarnaast verzorg ik diverse beurzen en presentaties, maak ik filmpjes en beheer ik onze social mediakanalen. We proberen samen iedere keer weer leuke en nieuwe acties te bedenken om u te verrassen!”, vervolgt Kim. Tessa houdt zich naast de ontwerpwerkzaamheden ook bezig met de jaarplanningen, promotieplannen en ondersteuning van de commerciële afdeling. “We werken bij Food Connect nauw samen met alle afdelingen zoals bijvoorbeeld de klantenservice en commercieel, dat werkt gemakkelijk, snel en zorgt natuurlijk voor nieuwe ideeën en acties! Houd onze kranten dus goed in de gaten, want er komt weer veel moois aan”, vertelt Tessa enthousiast.

Opleiding

“Ik werk alweer 3 jaar met veel plezier bij Food Connect”, vertelt Tessa met een lach. “Nadat ik mijn opleiding multimediavormgeving (animatie, film en websites) in Enschede afrondde, ben ik bij een ontwerpbureau in Enschede gaan werken. Naast planning en ontwerpwerkzaamheden was ik ook het aanspreekpunt voor klanten, waaronder Food Connect. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging en deze mooie baan kwam zo op mijn pad”. Kim is als afstudeerder begonnen bij Food Connect, vanuit haar opleiding Small Business & Retail Management  (ondernemerschap, marketing en management). “Na mijn opleiding in Groningen ben ik weer richting Twente teruggegaan om af te studeren op de afdeling marketing bij Food Connect. Hier ben ik vervolgens niet meer weggegaan”, vertelt Kim vrolijk. “Ik werk nu al bijna 2 jaar bij Food Connect, waarbij ik mezelf heel erg ontwikkeld heb. Heel gaaf vind ik dat!”.

Vrije tijd

Maar wat doen Tessa en Kim graag in hun vrije tijd? “Ik houd van gezelligheid met vrienden en familie en lekker eten”, vertelt Tessa. “Kim en ik gaan daarom ook regelmatig met een aantal collega’s uit eten!”. Ook Kim gaat graag op pad met haar vrienden of staat in de keuken om nieuwe gerechten uit te proberen. “Ik vind het erg leuk om te koken en nieuwe smaken te ontdekken. Ik ben daarnaast een groot fan van de Indiase keuken, waardoor de keuze van mijn favoriete gerecht van Food Connect geen grote verrassing is: de Indiase curry met kip. Een heerlijk gerecht, boordevol smaken!”. Tessa geniet ook ontzettend van de gerechten van Food Connect. “Ik eet geregeld gerechten van Food Connect, dit is niet alleen heel lekker maar ook gemakkelijk. Binnen 10 minuten heb ik een verse, goede, gevarieerde maaltijd op tafel. De pikante kip wrap is erg lekker, echt een aanrader om eens te proberen!”