Actie verlengd: gratis maaltijden groot succes

1 december 2020 - 09:11

In Nederland stond de maand november in het teken van ‘aandacht voor elkaar’. Food Connect, maaltijdleverancier uit Almelo, lanceerde daarom in november een bijzondere actie, waarbij ze elke dag gratis proefpakketten weggeven aan eenieder die wel een extraatje kan gebruiken. Deze actie – die bedoeld is om mensen een hart onder de riem te steken – is een enorm succes en wordt daarom verlengd in december en januari.

De maaltijdleverancier uit Almelo is een gevestigde naam in Nederland en staat niet alleen bekend om het koken en bezorgen van maaltijden aan huis, maar ook om haar maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke service. De komst van de coronacrisis gaf Food Connect nog meer inspiratie om tot creatieve oplossingen te komen, waarvan deze proefpakketten actie een voorbeeld is.

In de maand november maakt eenieder kans op een gratis proefpakket. Deze actie blijkt dan ook een groot succes, waardoor ze dagelijks meerdere mensen kunnen trakteren op een pakket van smakelijke maaltijden. Met verse ingrediënten en een dosis creativiteit toveren professionele koks de lekkerste maaltijden op de menukaart, waarbij klanten zelf hun maaltijd volledig zelf kunnen samenstellen naar hun eigen smaak en wensen.

Door bij Food Connect een proefpakket te bestellen – en te winnen – trakteert men zichzelf niet alleen op gemak en genieten, maar ook een stukje veiligheid in deze tijd. Door niet de deur uit te hoeven voor de ingrediënten, kan men veilig genieten van de welverdiende maaltijd. De maaltijden worden door een vaste, vertrouwde bezorger persoonlijk en op veilige afstand bij de mensen thuisbezorgd.

Actie verlengd: ook in het nieuwe jaar elke dag gratis maaltijden

In december en januari worden er nog gratis proefpakketten weggegeven vanuit de Almelose keuken. Het bedrijf heeft hiervoor een speciaal proefpakket samengesteld met heerlijke Hollandse gerechten zoals een stamppot boerenkool met rookworst of een runderlapje met gekookte aardappelen en rode kool. Klanten maken kans op een gratis proefpakket wanneer ze via foodconnect.nl een bestelling plaatsen of bellen via 0 888 – 10 10 10. Elke dag wordt er vervolgens een winnaar gekozen die een gratis proefpakket ontvangt. Zo wordt de avondmaaltijd een heus cadeautje en een moment om even extra van te genieten, speciaal voor mensen die wel een opkikker kunnen gebruiken in deze onzekere tijden.

Hoe werkt de actie?

  • Elke dag geven wij gratis proefpakketten weg, van 3 of 5 maaltijden (afhankelijk van uw bestelling)
  • U maakt kans op deze prijs door een proefpakket te bestellen. U hoeft op het moment van bestellen nog niet te betalen, dit gebeurt veilig achteraf (tenzij u één van de winnaars bent, dan betaalt u uiteraard niets).
  • Bestellen van een proefpakket kan via deze pagina, of door te bellen naar 0 888 – 10 10 10
  • Elke dag loten wij één of meerdere winnaars, wij nemen persoonlijk contact met u op als u heeft gewonnen.