Nieuwe verpakking

Bij Food Connect zijn we constant bezig met ontwikkelingen om uw gerechten nóg lekkerder en gevarieerder te maken en u altijd de beste service te bieden.

Om dit plaatje compleet te maken, hebben we een nieuwe verpakking bedacht, ontworpen en ontwikkeld die nóg beter aansluit op onze gerechten! We hopen natuurlijk dat u nét zo enthousiast bent als wij, want het resultaat is echt prachtig!

Onze verpakking is uniek. Niet alleen door het zelf samenstellen, maar ook door de afmeting van de verpakking. Deze past namelijk in alle magnetrons en ovens. En dat is handig!

Unieke eigenschappen van de verpakking

  • Zelf samenstellen tot in de keuken
    Wist u dat u uw gerechten thuis opnieuw kunt samenstellen? Wissel eenvoudig het schaaltje van bijvoorbeeld het runderlapje uit voor het schaaltje van de varkensoester en u heeft uw maaltijd opnieuw samengesteld.
  • Ambacht en versheid worden benaderd door het design van de verpakking
  • De samengestelde maaltijd past in zijn geheel in de magnetron of oven
  • De kartonnen omdoos kan bij het oud papier en de plastic schaaltjes bij de plastic inzameling
  • De verpakking bestaat uit meerdere schaaltjes, afhankelijk van welk gerecht u heeft gekozen. Een gerecht bestaande uit vlees of vis met aardappelen en groenten bestaat uit 3 schaaltjes, mihoen met ajam pangang ontvangt u in 2 schaaltjes en een eenpansgerecht zoals een heerlijke Italiaanse pasta ontvangt u in 1 schaal.
  • Wist u dat onze verpakking is genomineerd voor de Packaging Awards 2018? Dit is een prestigieuze award voor nieuwe innovaties op het gebied van verpakkingen en wij mogen ons een trotse genomineerde noemen.

 

Bekijk hier ook het leuke filmpje waarin wij onze verpakking lanceerden: