Verantwoorde maaltijd

Kies voor verantwoorde maaltijd en eet gezond én lekker!

In Nederland zijn steeds meer actief en bewust bezig met een gezonde levensstijl. Een positief beeld voor de toekomst. Sinds de opstart van Food Connect houden wij ons al bezig met gezonde voeding. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van een verantwoorde maaltijd keuze die past bij een gezonde levensstijl. Onze koks koken graag lekker én gezond voor u zodat u elke avond kunt genieten van uw gezonde avondeten.

Daarom hebben we uw menukaart ingedeeld in drie categorieën:

gezonde maaltijd, voedingscentrum, gezonde levensstijl

 

 

 

 

Deze symbolen vindt u bij alle gerechten op uw menukaart en in de webshop.

Kies voor een gezonde en verantwoorde maaltijdGerechten waarbij het groene appeltje staat afgebeeld, zijn de betere keuzes die u kunt maken. Deze maaltijd is van nature al lekker!

 

 

FoodConnectGevarieerde gerechten die op smaak zijn gebracht noemen we Gewoon Goed. Een prima keuze, vooral als u ze afwisselt met producten uit de categorie Smakelijk Gezond.

 

 

FoodConnectZo nu en dan wilt u vast iets anders eten dan gekookte aardappels of een mager stukje vlees. Kijk dan eens naar de smakelijke gerechten met het label Lekker Genieten. Wilt u een meer gevarieerd eetpatroon, zorg er dan voor dat u ze regelmatig afwisselt met gerechten uit de twee andere categorieën.

De gezonde en gevarieerde maaltijdservice

Elke dag is er keuze uit verschillende soorten vlees, vis, of vegetarische gerechten, groenten en pasta, rijst of aardappelen en jus of sauzen waarmee zelf een maaltijd kan worden samengesteld. Bij elk component op de menukaart en webwinkel staan één van deze drie symbolen. Zo kunt u dus zelf op een eenvoudige manier zorgen voor een gevarieerd eetpatroon.

Bewaren

Bewaren