Hoe het werkt?

Ervaar het gemak via ons stappenplan

Wij maken u het graag zo gemakkelijk mogelijk. Maaltijden kiezen en bestellen gaat dan ook in een handomdraai.

Stap 1

Bestellen

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Spreekt u ons het liefst persoonlijk of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via de consumentenlijn: 0 888 – 10 10 10 om uw bestelling telefonisch door te geven.

Proefpakket voor €10,-

Wilt u onze maaltijden eens proberen? Vraag dan een proefpakket aan van 2 maaltijden voor €10,- of 5 voor €20,-, gratis bij u thuisbezorgd.

U kunt ook kiezen voor het gemak van onze menulijsten. De bezorger geeft u wekelijks nieuwe lijsten en neemt de ingevulde lijsten weer voor u mee. Daarnaast kunt u ook digitaal bij ons bestellen in de webshop.

Stap 2

Thuisbezorgd

Persoonlijk bij u bezorgd

Persoonlijk bij u bezorgd

Uw bezorger brengt uw maaltijden en verse boodschappen wekelijks op een vaste dag bij u thuis. U hoeft dus niet elke dag thuis te blijven voor de bezorger. U kunt de maaltijden bewaren in de koelkast of vriezer en zelf bepalen wanneer u eet.

Stap 3

Verwarmen

Met onze instructies kan het niet misgaan

Met onze instructies kan het niet misgaan

U kunt uw maaltijden verwarmen in de oven of magnetron. Op het etiket staat aangegeven hoe lang en op welke temperatuur u uw maaltijd moet verwarmen. Voor het verwarmen dient u gaatjes te prikken in het folie, de maaltijd kan in het bakje worden verwarmd.

Eet smakelijk!