Voor thuis

Probeer nu: 2 maaltijden voor €10,-
of 5 voor €20,- gratis thuisbezorgd

Genieten van lekker eten

Genieten van lekker eten

Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten.

Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect. Heel veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en lekker.

Wilt u onze maaltijden eens voordelig proberen? Bekijk dan hier ons aanbod en probeer 2 maaltijden voor €10,- of 5 voor €20,-, gratis bij u thuisbezorgd.

Stel uw bord zelf samen

Stel uw bord zelf samen

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of een dieet? Het is zo geregeld. Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en u bepaalt zelf uw combinatie en uw prijs.

Hoe werkt het?

Chef kok, Herbert

Chef kok, Herbert

U vindt hier een overzichtelijk stappenplan hoe het werkt.

Koken de koks van Food Connect uw maaltijd, dan eet u heerlijk. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan helpen wij u graag via onze infobalie.