Kook jij of ik

Gemak rechtstreeks op je bord

Maak kennis met ons nieuwe maaltijdenconcept ‘Kook jij of ik’. We eten graag elke dag lekker en gezond, maar hebben niet altijd de tijd of zin om lang in de keuken te staan. Houden uw klanten van een bereide maaltijd, maar willen zij af en toe nog wel eens zelf koken? Bij Kook jij of ik maken we elk gerecht dagelijks versgekookt of gedeeltelijk klaar.

Leonie Kok, klant van Kook jij of ik, vertelt u graag hoe het werkt!

Kook jij of ik voor uw organisatie

Bij Kook jij of ik werken we alleen met pure, eerlijke en natuurlijke producten, vers van het erf. Door onze samenwerking met de boeren en producenten, die wij persoonlijk kennen, weten wij wat de herkomst is van onze producten en kunnen wij dit ook aan u tonen. Want smaakt ons eten niet nóg lekkerder en verser als we weten van welke boerderij het stukje vlees komt?

 

 

U kunt Kook jij of ik inzetten voor uw organisatie. Zo werken wij onder andere samen met de Odin Groep uit Hengelo, waar een unieke Kook jij of ik koelkast in de kantine staat. Met de samenwerking tussen de Odin Groep en Kook jij of ik wordt medewerkers een handige oplossing geboden om thuis dagelijks vers, gezond en lekker te eten. Medewerkers kunnen namelijk eenvoudig en snel via Kook jij of ik hun gerechten bestellen en gratis laten bezorgen in de koelkast. Op deze manier kunnen ze direct na hun werkdag de bestelling mee naar huis nemen, waardoor ze snel met een gezonde en lekkere maaltijd aan tafel kunnen.

Wilt u Kook jij of ik ook inzetten voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Wat is Kook jij of ik?

  • Elke week 6 nieuwe verse gerechten
  • Altijd 2 vegetarische gerechten per week
  • Kies zelf of u kookt of laat ons voor u koken!
  • Geen abonnement
  • Ook te bestellen vanaf één persoon!

Klik hier voor meer informatie over Kook jij of ik!