Maak kennis met Mosterdmakerij de Braakhekke

25 april 2017 - 08:10

In 2012 is Gerard Zoetbrood gestart met mosterd maken. Deze stap was voor hem niet vreemd doordat hij bijna 30 jaar ervaring heeft in de foodsector op het gebied van kruiden en verpakkingen.

Nadat familieleden, buren en kennissen enthousiast waren over de mosterd, zette hij de stap naar verkoop in de Landwinkel & Bloembinderij in Harfsen (Gelderland). De Braakhekke Mosterd was een feit.

ambachtelijke wijze

Het produceren gaat nog altijd op ambachtelijk wijze met aandacht en tijd voor het eindproduct.

Huidig assortiment

“Ons huidige assortiment mosterd bestaat uit verschillende soorten en smaken. Daarnaast produceren wij mosterdmayonaise in diverse smaken: honing/dille, knoflook en de overheerlijke truffelmayonaise. De verschillende smaken “moeten eerst een huwelijk” aangaan, na dit rijpingsproces gaat de mosterd pas in de verpakking”.

Energiezuinig

De energie die nodig is voor het produceren wordt gewonnen door gebruik te maken van 30 zonnepanelen.